Popis nemovitosti

Popis

Máte rádi přírodu a hledáte klidné bydlení s veškerým komfortem? Mám pro Vás nabídku, která Vás nadchne! Nabízím Vám moderní a útulný rodinný dům s dispozicí 4+kk a užitné ploše 92,3 m2 v dřevostavbě postavené v roce 2017 a kolaudované v roce 2018 na rovinatém pozemku o rozloze 1.838 m2 v obci Křížany - Žibřidice.

Dům je situován v klidné a tiché části obce, která nabízí prakticky veškerou občanskou vybavenost (ZŠ, MŠ, lékař, obchod) a zároveň je obklopena krásnou přírodou. Dům je prodáván nevybavený, ale je současně připraven k okamžitému nastěhování dle dohody. Disponuje moderním zařízením pro čištění odpadních vod a vlastní vrtanou studnou, díky čemuž budou Vaše náklady na energie a vodu minimální.

Dům nabízí moderní a prostorný interiér s velkými okny, které propouští do domu spoustu světla a vytváří tak příjemnou atmosféru.

Aktuální dispozice je: obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 3x ložnice, 1x koupelna s vanou a sprchovým koutem, 1x samostatná toaleta, technická místnost a skladovací prostory na půdě.

Kuchyně je plně vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem s teplovodním podlahovým rozvodem, které je doplněno krbovými kamny.

Okolo domu se nachází prostorná zahrada, která nabízí dostatek místa pro Vaše venkovní aktivity a odpočinek. Zahrada je oplocená, což zajišťuje Vaše soukromí a bezpečí Vašich dětí a domácích mazlíčků.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná a končí u prodávaného domu. Parkování automobilů je možné ve vlastním pozemku před plotem domu.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v klidné oblasti s veškerým komfortem, je tato nabídka právě pro Vás! Kontaktujte nás a domluvíme si prohlídku!

Váš Liberecký makléř Jan Havič.

Parametry

Objekt: Dřevostavba, samostatně stojící

Umístění objektu: Klidná část obce

Podlahová plocha: 97,5 m2

Užitná plocha: 92,3 m2

Zastavěná plocha: 140 m2

Plocha parcel: 1.838 m2

Plocha zahrady: 1.648 m2

Počet podlaží: 2

Topení: Ústřední elektrické s podlahovým rozvodem

Ohřev vody: Elektrickým bojlerem

Stav: Novostavba

Energie: Voda z vlastního vrtu, ČOV

Energetický štítek: B

prodej rodinného domu

Půdorysy nemovitosti

půdorys
půdorys

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně?
Kontaktujte nás pomocí formuláře, nebo na některém z kontaktů níže :-)

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.