Popis nemovitosti

MHD
250

metrů

Škola
500

metrů

Školka
450

metrů

Dětské hřiště
210

metrů

Popis

Nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+kk v osobním vlastnictví v Liberci - ulici Michelský vrch v klidné lokalitě Ruprechtice.

Bytová jednotka o užitné ploše 70 m2 se nachází v domě se třemi jednotkami a její součástí je 79 m2 prostorná předzahrádka se vstupem z obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Jednotka prošla v roce 2018 kompletní a nákladnou rekonstrukcí.

Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, dvě ložnice a koupelna s WC.

Vybavení bytu součástí prodeje: kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči BOSCH (pečící trouba, mikrovlnná trouba, varná deska, digestoř, lednice, mrazák a myčka), vestavěné skříně v chodbě, skříně v ložnici, manželská postel, zahradní sezení (s úložným prostorem a nádrží na dešťovou vodu) a moderní krbová akumulační kamna Nordpeis Salzburg v pořizovací hodnotě 100.000,- Kč.

Použité standardy: Podlahy v obývacím pokoji a ložnicích jsou z třívrstvých dřevěných rustikálních desek o tloušťce 14mm a v koupelně a chodbě jsou z keramických obkladů. V celém bytě jsou osazeny moderní bezfalcové dveře s dřevěnými dýhami.

Dům je napojen na veškeré rozvody - elektřina, obecní vodovod, kanalizace a plyn. Vytápění je řešeno vlastním elektrickým kotlem a ohřev TUV pomocí elektrického bojleru.

Součástí prodeje je sklepní kóje o velikosti 7,2 m2, která sousedí s bytem a rekonstrukcí je možné tento prostor s bytem propojit. Samozřejmostí je i poměrná část společných prostor domu.
Dům je ve velmi dobrém technickém stavu, střešní krytina je z asfaltových pásů a konstrukce stavby je smíšená s dřevěným obložením.

Parkování možné na pozemku přímo před domem.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku nás kontaktujte.

Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Podlahová plocha: 70 m2

Plocha zahrádky: 79 m2

Dispozice bytu: mezonetový 3+kk

Druh objektu: Smíšená stavba

Počet podlaží: 2

Topení a ohřev TUV: ústřední elektrické

Plocha sklepa: 7,2 m2

Stav: Po kompletní rekonstrukci

Vlastnictví: Osobní

Energie: Voda z řádu, svod do kanalizace

Energetický štítek: G

mezonetový byt 3+kk na prodej

Půdorysy nemovitosti

Popis podlaží

1. nadzemní podlaží přístupné přímo z ulice se skládá ze dvou obytných místností (ložnice a dětský pokoj), koupelny, prostorné chodby s vestavěnými skříněmi a velkého sklepu, který je dostupný ze společné chodby. Ten není na 3D pohledu znázorněn, ale v případě rekonstrukce by ho šlo propojit se samotným bytem.

Z tohoto podlaží vede schodiště s dubovými nášlapnicemi do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází hlavní část bytu, kterou je obývací pokoj s kuchyňským koutem.

Plochy místností

Ložnice - 12,9 m2

Dětský pokoj - 6,6 m2

Koupelna - 3,8 m2

Chodba se schodištěm - 15,8 m2

Popis podlaží

2. je fakticky řešeno jako jedna velká obytná místnost s moderním kuchyňským koutem a krbem, která má přístup na prostornou zahradu buď přímo z obývacího pokoje, případně i z mezipatra schodiště.

Plochy místností

Obývací pokoj a kuchyňským koutem - 30,3 m2

Zahrada - 79 m2

Úložný prostor - 1,6 m2

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně?
Kontaktujte nás pomocí formuláře, nebo na některém z kontaktů níže :-)

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.