Popis nemovitosti

Nabídka prodeje rodinného domu v Šimonovicích, části Minkovice s nádherným výhledem na Ještědský hřeben v blízkosti lyžařského areálu Javorník. Neváhejte a ozvěte se nám pokud máte zájem o prohlídku.

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 6+kk v klidné lokalitě Šimonovic, části Minkovice. Tento rodinný dům byl postaven v roce 2007 a je umístěn na rovinatém pozemku o celkové rozloze 1159 m2. Zastavěná plocha domu je 126 m2 z celkové plochy pozemku a celková plocha je 178,92 m2. Jedná se o dům postavený společností Canaba.

Lokalita ve které se tento dům nachází zaručuje velmi klidné rodinné bydlení. Plocha pozemku je velmi velkorysá a nabízí tak další možnosti využití jako například stavbu bazénu, pergoly apod.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Celá příjezdová komunikace je ve společném vlastnictví majitelů okolních nemovitostí a spolu s domem je prodáván i podíl 1/14 na těchto cestách. Parkování dvou automobilů je možné na vlastním pozemku před garáží.

Aktuální dispozice je:

  • 1. NP - obývací pokoj kombinovaný s jídelnou a kuchyní se vstupem na zahradu, ložnice, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, technická místnost, předsíň s halou a velkou vestavěnou skříní a garáž.
  • 2. NP - dva dětské pokoje, ložnice, pracovna a prostorná koupelna s rohovou vanou. V tomto patře je i velká prostorná chodba.

V jednotlivých pokojích je podlaha krytá kobercem, v obývacím pokoji a jídelně je plovoucí podlaha a v chodbách, kuchyni a koupelnách nalezneme podlahy z keramické dlažby.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem (umístěný v technické místnosti v přízemí) s rozvody po celém domě. Voda je z obecního řádu a odpad sveden do uliční kanalizace, která vede do čističky. V domě se současně nachází zabezpečovací zařízení.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Objekt: Montovaná (systém Canaba)

Umístění objektu: Okraj obce

Celková plocha: 179,8 m2

Zastavěná plocha: 126 m2

Plocha parcely: 1159 m2

Plocha zahrady: 1033 m2

Počet podlaží: 2 + půda

Topení: ústřední plynové

Stav: 13 let od kolaudace - velmi dobrý

Energie: voda z řádu, svod do kanalizace

Energetický štítek: E

rodinný dům na prodej

Půdorysy nemovitosti

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE