Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu v Liberci s nádherným výhledem v blízkosti ulice Horská. Neváhejte a ozvěte se nám pokud máte zájem o prohlídku.

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+1 ve vyhledávané lokalitě okraje Liberce - Ruprechtic, nedaleko ulice Horská. Tento rodinný dům byl postaven v roce 1997 a je umístěn na rovinatém pozemku o celkové rozloze 973 m2. Zastavěná plocha domu je 130 m2 z celkové plochy pozemku a užitná plocha je 170,8 m2.

Lokalita v které se tento dům nachází zaručuje velmi klidné rodinné bydlení a zahrada obehnaná vzrostlými stromy a keři přináší dostatek vlastního soukromí. Další možností k využití stávajícího pozemku je stavba bazénu, pergoly apod.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Parkování na vlastním pozemku s možností výstavby garáže, případně dalšího parkovacího stání. Dále je možné parkování na přilehlých komunikacích.

Aktuální dispozice je:

  • 1. NP - obývací pokoj se vstupem na zahradu, kuchyně, ložnice, pracovna, samostatná toaleta, koupelna s vanou, technická místnost a předsíň s halou.
  • 2. NP - dvě ložnice a prostorná koupelan

V celém domě jsou kvalitní korkové podlahy. V koupelně, kuchyni, na toaletě a v chodbě pak nalezneme podlahy z keramické dlažby.

Vytápění je řešeno elektrickým kotlem (umístěný v technické místnosti v přízemí) s rozvody po celém domě./podlahové vytápění nebo radiátory/. Ohřev TUV zajištěn el. bojlerem. Voda je z obecního řádu a odpad sveden do obecní kanalizace.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Objekt: Cihlová

Umístění objektu: Okraj obce

Celková Podlahová plocha: 170,8 m2

Zastavěná plocha: 130 m2

Plocha parcely: 973 m2

Plocha zahrady: 843 m2

Počet podlaží: 2

Topení: ústřední elektrické

Stav: 23 let od kolaudace

Energie: voda z řádu, kanalizace

Energetický štítek: G

rodinný dům na prodej

Půdorysy nemovitosti

Chcete půdorys ve všech možných úhlech? Není problém. Díky těmto poznáte každé zákoutí domu

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE