Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu, ve Frýdlantě s nádherným výhledem na zámek Frýdlant a Křížový vrch. Neváhejte a ozvěte se nám pokud máte zájem o prohlídku.

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům typu dřevostavba o dispozici 4+1 na předměstí Frýdlantu v ulici Nová. Dům prošel kompletní rekonstrukcí elektřiny, rozvodů vody, kanalizace, vytápění a je zateplený. Vyměněna byla i okna, která jsou nyní plastová. Dům je umístěn na mírně svažitém pozemku o celkové rozloze 827 m2 a jeho zastavěná plocha je 78,9 m2 z plochy pozemku. Celková plocha, jejíž součástí je sklep a půda, je 155 m2. Čistá užitná plocha domu je 87 m2. Poloha na předměstí zaručuje velmi klidné bydlení a zahrada obehnaná tůjemi přináší dostatek soukromí, přičemž je zde stále nádherný výhled na zámek Frýdlant a Křížový vrch.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Parkování automobilu možné ve vlastní garáži přímo na pozemku, nebo na příjezdové cestě před garáží. Problém při parkování nebude ale ani pro návštěvy, jelikož je zde možné i parkování na obecním pozemku před domem.

Aktuální dispozice je: obývací pokoj, kuchyň, 3 ložnice, koupelna, oddělené wc, předsíň, chodba, sklep a půda.

V celém přízemí jsou kvalitní laminátové plovoucí podlahy, které jsou v ložnicích kryty kobercem a jejich stav je tak zcela perfektní. V koupelně, kuchyni, na toaletě a v chodbě pak nalezneme podlahy z keramické dlažby. Při rekonstrukci byly vyměněny i dveře a jejich obložky.

Vytápění a ohřev TUV je řešeno plynovým kotlem (umístěný ve sklepě domu) s rozvody po celém domě. Voda je z obecního řádu a odpad je sveden do obecní kanalizace.

Na zahradě poté nalezneme bazén, dva skleníky, malé políčko spoustu místa na rodinné vyžití.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Objekt: Dřevostavba, samostatně stojící

Umístění objektu: Okraj obce

Podlahová plocha: 87 m2

Celková Podlahová plocha: 155 m2

Zastavěná plocha: 78,9 m2

Plocha parcely: 827 m2

Počet podlaží: 3 - včetně jednoho PP

Topení: ústřední plynové

Stav: Velmi dobrý po rekonstrukci

Energie: voda z řádu, kanalizace

Energetický štítek: G

rodinný dům na prodej - Frýdlant

Půdorysy nemovitosti

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: JANA HAVIČE