Popis nemovitosti

Hledáte byt pro rodinu s dětmi? Nebo jen potřebujete dostatek prostoru? Horská je skvělá lokalita a tento byt se nachází ve vedlejší ulici.

Popis

Nabízíme k prodeji byt 3+1 v Liberci - Ruprechticích.

Bytová jednotka o užitné ploše 72 m2 v osobním vlastnictví se nachází v panelovém domě v klidné zástavbě bytových domů ve velmi žádané lokalitě Horská.

Byt je ve 3. nadzemním podlaží a je ve stavu po kompletní rekonstrukci se zděným jádrem. Na domě jsou osazena plastová okna, je kompletně zateplen a rekonstrukcí prošla i střecha. V příštím roce bude doplacený úvěr čerpaný na rekonstrukci a fond domu je dostatečný na všechny případné opravy. Aktuálně není žádná akce plánována.

Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba, koupelna s WC, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj a kuchyň. Podlahové krytiny bytu jsou z keramické dlažby a původních dřevěných parket. Dům je napojen na rozvody - elektřina, obecní vodovod, plyn a kanalizace. Vytápění a ohřev TUV je řešeno vlastním plynovou kotelnou umístěnou v přízemí domu.

Byt má luxusní kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči. Je po kompletní rekonstrukci všech rozvodů, má šatnu ve formě samostatné místnosti a do domu je natažená optická síť od společnosti A-net. Samozřejmostí je i rozvod telefonní linky od O2 s možností ADSL internetu. 

Součástí prodeje je sklepní kóje o velikosti 3 m2 a poměrná část společných částí domu. Dům je ve velmi dobrém technickém stavu, s udržovanými interiéry chodeb, má 6 podlaží včetně 1 částečně podzemního podlaží, kde se nachází kotelna.

Parkování zdarma přímo před domem.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku nás kontaktujte. Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Podlahová plocha: 72 m2

Dispozice bytu: 3+1

Druh objektu: Panelový dům

Počet podlaží: 6 včetně jednoho PP - byt umístěn ve 3 NP

Topení a ohřev TUV: Vlastní plynová kotelna

Plocha sklepa: 3 m2

Stav: Po rekonstrukci, zděné jádro

Vlastnictví: osobní

Energie: Voda z řádu, svod do kanalizace

Energetický štítek: C

byt na prodej Liberec, Ruprechtice

Půdorysy nemovitosti

půdorys
půdorys
půdorys
půdorys
půdorys
půdorys

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka je standardem naší nabídky.

Věříme, že se vám bude líbit :-)

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: JANA HAVIČE