Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu, který je možné užívat i jako chalupu, v Dolní Suché u Chotyně. Neváhejte a ozvěte se nám pokud máte zájem o prohlídku.

Popis

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům v Dolní Suché u Chotyně, který je umístěn na zcela rovinatém pozemku o celkové rozloze 1953 m2. Zastavěná plocha domu je 84,8 m2 z plochy pozemku a užitná plocha 94 m2. Poloha domu na samotě u lesa zajišťuje velmi příjemné, klidné bydlení a velká zahrada zaručuje dostatek soukromí.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Parkování automobilu možné pod vlastním přístřeškem na pozemku.

Dům je v současné době řešen jako rodinný pro celoroční bydlení, lze ho však užívat i jako víkendovou chalupu a to díky své trampské atmosféře, kterou umocňuje obývací pokoj s krásným zděným krbem.

Aktuální dispozice je: velký obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyň, 2 ložnice, chodba, pracovna, koupelna a samostatná toaleta.

V obývacím pokoji jsou kvalitní dřevěné parketové podlahy a v ostatních částech domu nalezneme podlahu z keramické dlažby a v ložnicích koberce. Vytápění je aktuálně řešeno krbem a krbovými kamny, přičemž v případě potřeby je možné vytápět elektrickými radiátory, které jsou programovatelné. Voda je z obecního řádu a odpad je sveden do septiku.

Atmosféru domu navíc dokresluje kompletní dřevěné vybavení, včetně velké dřevěné postele či kovové doplňky, kam lze zařadit kovové okenní mříže, kovové zábradlí a detaily jako jsou kovové kliky. To vše z dílny původního majitele. I přesto má ale dům moderní koupelnu a toaletu. Dům má navíc i zabezpečovací zařízení.

Na pozemku leží také kůlna, který byla využívána jako dílna a místo pro uschování zahradní techniky.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku nás kontaktujte. Váš liberecký makléř.

Parametry

Objekt: Cihlový, samostatně stojící

Umístění objektu: Samota

Celková Podlahová plocha: 94 m2

Zastavěná plocha: 84,8 m2

Plocha parcely: 1953 m2

Počet podlaží: 3 - včetně jednoho PP

Topení: Elektrické přímotopy, krb a kamna

Stav: Velmi dobrý

Energie: voda z řádu, septik

Energetický štítek: G

rodinný dům na prodej v Dolní Suché u Chotyně

Půdorysy nemovitosti

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: JANA HAVIČE