Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje velkého rodinného domu v Liberci. Neváhejte a ozvěte se nám pokud máte zájem o prohlídku.

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Liberci, ulici Strakonická, který je umístěn na téměř zcela rovinatém pozemku o celkové rozloze 1037 m2. Zastavěná plocha domu je 163 m2 z plochy pozemku. Poloha domu zajišťuje velmi příjemné, klidné bydlení a velká zahrada s bazénněm zaručuje dostatek soukromí.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Parkování dvou automobilů možné pod vlastním přístřeškem. V domě je navíc umístěna garáž, která aktuálně slouží jako dílna.

Dům je v současné době řešen jako rodinný vícegenerační se společnou kuchyní. V domě jsou 3 "byty", přičemž každý má vlastní ložnici a obytnou část. Jeden má pak vlastní kuchyňský kout a dva mají koupelnu.
Aktuální dispozice je: obývací pokoj s jídelnou ve které je umístěn krb na dřevo, kuchyň, 3 "byty", 2 ložnice, dvě samostatné koupelny s WC, jedna koupelna patřící k přízemnímu "bytu", samostatná toaleta ve 2. NP, šatna, dílna a velké množství místností sloužící jako úložný prostor.

V domě jsou plovoucí podlahy, obložkové dveře, dlažby a obklady. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s rozvody ústředního topení (v 1.NP kombinované s podlahovým). Okna jsou plastová a krytina střechy Bramac. Dům je napojen na vodovní řád a plynový rozvod. Odvod odpadu do místní kanalizace.

V případě dalších dotazů či zájmu o prohlídku nás kontaktujte. Váš liberecký makléř.

Parametry

Objekt: Cihlový, samostatně stojící

Umístění objektu: Klidná část obce

Celková Podlahová plocha: 330 m2

Zastavěná plocha: 163 m2

Plocha parcely: 1037 m2

Počet podlaží: 3

Topení: Ústřední plynové

Stav: Luxusní

Energie: Voda z řádu, připojení na kanalizaci

Energetický štítek: C

rodinný dům na prodej v Liberci

Půdorysy nemovitosti

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: JANA HAVIČE