Popis nemovitosti

Nádherný byt v nejluxusnější lokalitě Liberce se spoustou výhod - kousek od přehrady, kousek od tramvaje a kousek do centra.

Popis

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 s terasou v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 126 m² (včetně terasy), ulice Masarykova, Liberec.

Byt se nachází ve 2. patře prvorepublikové vily z roku 1913 v lukrativní části Liberce, v blízkosti ZOO a botanické zahrady. Atraktivní a klidná lokalita, čisté prostředí, nové komunikace a skvělá dostupnost do centra. To je to co tuto část Liberce vystihuje.

Dům je napojen na veřejnou vodu, elektřinu, plyn a kanalizaci. Ve vile se nacházejí tři bytové jednotky a jde o velmi udržovánou stavbu s vlasní zahradou. Tu je možné využívat k odpočinku, grilování atd. Rozdělení je vymezeno vlastní dohodou s ostatními vlastníky. Dále je na pozemku možnost parkování tří automobilů přičemž jedno parkovací místo je kryté.

Vlastní bytová jednotka prošla rekonstrukcí elektroinstalace, vody a odpadů. Aktuálně je vytápěna elektrickými přímotopy s možností předělání na ET plynové. Plyn je přiveden až k bytu.

Podlahy jsou smíšené, parkety, keramická dlažba, plovoucí podlaha a koberec. Na vlastní terasu o ploše cca 9 m² je vstup z obývacího pokoje, a je dlážděná. Okna jsou dřevěná špaletová, vstup do bytu je možný dvěma vchody a jsou zde dvě toalety. K bytu náleží půda s možností vybudování podkrovního pokoje se vstupem z bytové jednotky. Dále pak uzamykatelný sklep cca 15 m² s možností přímého vstupu na zahradu.

Bližší informace na telefonu či e-mailu. Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

plocha: 126 m2

Dispozice bytu: 4+1 s možností půdní vestavby

Druh objektu: cihlový, smíšený, samostatně stojící

Počet podlaží: 5 - byt umístěn v podlaží 4

Topení a ohřev TUV: elektřina

Plocha sklepa: 25 m2

Plocha balkónu: 8 m2

Stav: Velmi dobrý

Vlastnictví: osobní

Energie: Voda z řádu, svod do kanalizace

Energetický štítek: G

byt na prodej Liberec, Kristiánov

Půdorysy nemovitosti

půdorys
půdorys
půdorys
půdorys
půdorys
půdorys

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE