Popis nemovitosti

Nádherný a luxusní byt v Jeronýmově ulici, který má spoustu výhod - neplatíte daň z nabytí, bydlíte kousek od Liberce a na hokej to je kousek.

Popis

Nabízíme k prodeji byt 3+kk v Liberci VIII - Horním Růžodole, v ulici Jeronýmova

Bytová jednotka s dispozicí 3+kk se nachází v družstevním domě Jeronýmově ulici, 5. NP o užitné ploše 128 m² (Výstavba domu v r.2002). V současné době je tato bytová jednotka v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou a možným převodem do osobního vlastnictví v průběhu roku 2023 (neplatí se daň z nabytí nemovitosti).

Byt je ve výborném stavu a jeho dispozice je:
Vstupní chodba, samostatné WC s přípojkou na pračku, koupelna s dvěma umyvadly, velkou rohovou vanou a druhou toaletou. Dále pak obývací pokoj (49,3 m²) s kuchyňským koutem a vstupem na velký balkón, dvě ložnice (2 x 21,1 m² opět každá s vlastním balkónem). V ložnicích jsou umístěny prostorné vestavěné skříně. Součástí bytu je místnost s vlastními vchodovými dveřmi vhodná jako skladový prostor. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, myčkou nádobí, pečící troubou a digestoří.

Byt má celkově osazená plastová okna se žaluziemi, jasanové, dřevěné parketové podlahy, kvalitní interiérové dveře a zárubně, keramické obklady a dlažby v koupelně a WC. Byt je také zabezpečen pohybovými čidly a na vstupu jsou osazeny bezpečnostní dveře. V domě STA pro příjem DVB-T 2

Ohřev teplé užitkové vody a vytápění řešeno dálkově zbytkovým teplem dodávaným zimním stadionem(úspora oproti teplárně). Na všechny dodávky energií pak vlastní měření. Součástí prodeje bytu jsou 2 kóje na patře a sklepní prostor.

Dům je v perfektním technickém stavu, s udržovanými interiéry chodeb a výtahem.

Parkování možné na obecní komunikaci před domem či ve dvoře. V místě je dostupná veškerá občanská vybavenost a služby. Sportovní hala, základní škola, gymnázium, restaurace, večerka, zastávka a další.

V případě dalších dotazů nás kontaktujte.

Váš Liberecký makléř Havic.cz.

prodej bytu Liberec, Horní Růžodol
prodej bytu Liberec, Horní Růžodol

Parametry

Podlahová plocha: 128 m2

Dispozice bytu: 3+1

Druh objektu: Cihlový a montovaný dům

Počet podlaží: 7 - byt umístěn v podlaží 5

Topení a ohřev TUV: Dálkové

Plocha sklepa: 3 m2

Stav: Luxusní

Vlastnictví: družstevní

Energie: Voda z řádu, svod do kanalizace

Energetický štítek: C

Půdorysy nemovitosti

půdorys
půdorys

Virtuální prohlídka

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE