Popis nemovitosti

Dům z obchodním prostorem, velkou bytovou jednotkou a půdou vhodnou k rekonstrukci na velký mezonetový byt. A jako třešnička na dortu zahrada. To vše přímo v centru města.

Popis

Nabízíme k prodeji dům, který se nachází v Chrastavě, ulice Žitavská. Je vhodný k rekonstrukci, ale je také možné ho ihned obývat.

Jedná se o nemovitost s celkovou užitnou plochou 330 m² kde v přízemí domu je prodejní prostor o velikosti cca 60 m² v rekonstrukci, skladovací prostory, technická místnost a dílna. Obchodní prostor byl v minulosti využíván jako obchod, cukrárna a cukrářská dílna.

V 2. NP domu, kam se dostaneme kamenným schodištěm, je dále obytný prostor o velikosti 6+1 + vstupní hala, o rozloze cca 110 m² užitné plochy (při případné rekonstrukci lze kompletně změnit dispozice).

Ve 3. NP se pak nachází prostorná půda vhodná k možné přestavbě na další podkrovní bytové jednotky. V 1. PP sklepní prostory s vlastní studánkou.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, vodovod a plynovod. Má dřevěná špaletová okna a dřevěné podlahy v obytném prostoru. Vytápění je plynovým kotlem a je z části podsklepen. Ohřev TUV elektrickým bojlerem.

Součástí prodeje domu je i přilehlá zahrada s možností výstavby garáže. Tato nemovitost je vhodná k podnikání ve vlastním domě a zároveň k vlastnímu bydlení. V místě je plná občanská vybavenost.

Pro bližší informace nás kontaktujte. Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Objekt: Smíšený, v bloku rodinných domů

Umístění objektu: Centrum obce

Celková Podlahová plocha: 330 m2

Plocha parcely: 536 m2

Počet podlaží: 4 - včetně jednoho PP

Topení: Lokální plynové

Stav: Dobrý, před částečnou rekonstrukcí

Energie: Voda z řádu, připojení na kanalizaci

Energetický štítek: G

dům na prodej Chrastava

Půdorysy nemovitosti

pudorys 1. NP
pudorys 1. NP
pudorys 2. NP
pudorys 2. NP

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE