Popis nemovitosti

Prodej přízemního rodinného domu s velkým pozemkem a překrásným výhledem v Jablonec. To je něco co dostanete koupí tohoto domu.

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Jablonci nad Nisou v ulici Na hranici, který je umístěn na svažitém pozemku o celkové rozloze 1460 m². Zastavěná plocha je cca 150 m² a celková užitná 197m² . Poloha domu zajišťuje velmi příjemné bydlení a zahrada zaručuje soukromí a výhled na celý Jablonec.

Přilehlá zahrada o rozloze 1310 m² je osázena vzrostlými stromy, okrasnými keři a nachází se zde dvě zahradní jezírka a skleník.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci, která je celoročně udržovaná. Parkování až čtyř automobilů možné na vlastním pozemku, nebo před domem. Na pozemku, který je součástí prodeje domu je dost prostoru na možnou výstavbu větší garáže.

Dům je v současné době řešen jako přízemní 3+1. Dvě samostatné ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna a samostatné WC. Rekonstrukcí lze dosáhnout zvětšení obytné části o další bytovou jednotku, či rozšíření o 3 další místnosti v přízemí a jednu podkrovní místnost (38,4 m²).

Dům je částečně podsklepen a jeho velikost je 30 m². Střecha je ze dvou částí. První sedlová část krytá eternitovou krytinou a druhá asfaltovými pásy.

Vytápění a ohřev TUV je zajištěno plynovým kotlem s rozvody ústředního topení po celém domě. Dům má vlastní studnu a současně je napojen na vodovní řád.

Pro bližší informace nás kontaktujte. Váš Liberecký makléř Havic.cz.

Parametry

Zastavěná plocha: 150 m2

Celková Podlahová plocha: cca 970 m2

Plocha parcely: 1460 m2

Objekt: smíšený, samostatně stojící rodinný dům

Počet podlaží: 3 - včetně jednoho PP

Stav: před rekonstrukcí

Vlastnictví: osobní

Energie: Voda z řádu, svod do septiku, plynový přípojka

Energetický štítek: G

rodinný dům na prodej - Jablonec nad Nisou

Půdorysy nemovitosti

Videoprohlídka

Kontaktujte NÁS

Zajímají vás další informace? Chcete se přijít podívat osobně? Dejte nám kdykoliv vědět :-)

U této nemovitosti kontaktujte primárně makléře: MIROSLAVA HAVIČE